Är huden redo?

Som jag tidigare berättat om så var ju min hud i dålig kvalité när jag var hos Dr.Klasmeyer på konsultation i oktober och efter det har vi ändrat strategi vad gäller mina LPG-behandlingar. 

Vi har fortsatt jobbat på lite dränering men framförallt fokuserat på att återfå hudens spänst och elasticitet. Ett helt annat program än det vi körde innan alltså och också en behandling som inte gör ont.

Förra gången jag publicerade bilder så kunde man ju tydligt se att det inte hade hänt nåt speciellt på benens ytliga struktur eftersom vi enbart hade jobbat underifrån för att lösa upp fettcellerna, vilket märks på att min hud inte är lika knölig undertill när man trycker ihop den som den var tidigare.

Nu när vi jobbat på huden har det hänt grejer och det är framförallt magen som reagerar fantastiskt bra på behandlingarna. Tyvärr syns det inte jättebra på bilderna men jag kan känna att det är ett helt annat motstånd i min hud när man tar i den jämfört med innan. Och det blir också faktiskt ett större och större glapp mellan benen precis ovanför knäna, där har benen alltid slagit emot varandra innan och inte funnits nåt glapp alls men nu så.

 

LPG_hud

 

Jag hoppas verkligen att detta nu är tillräckligt för Dr.Klasmeyer och att han ska våga ta så mycket fett han önskar.
Om vi inte nått hela vägen fram kommer jag försöka övertala honom till det ändå så får jag bekymra mig om huden sen – det viktiga nu är att få bort smärtan och bli frisk. 

Sen har ju mina LPG-tjejer stora förhoppningar om att dom kan hjälpa mig även efter operationen med lös hud och eftersom jag har det största förtroendet för dom känner jag att jag vågar “chansa” på att satsa på att ta bort fettet hellre än att tänka på huden i det här läget.

Nu är det bara dagar kvar och i morgon väntar direktsändning hos Malou – blir en mycket spännande vecka detta!

Instagram
Facebook
YouTube
RSS