Arbeta med SÖF

Det närmar sig Svenska Ödemförbundets årsmöte (i mars) och valberedningen jobbar för fullt. 

Som jag så ofta skriver om här så behöver vi verkligen bli fler i styrelsen så att vi kan dela upp arbetet lite grand. Eftersom vi med lipödem inte får någon vård alls och de med lymfödem får mindre och mindre resurser behövs vårt arbete mer än nånsin men vi behöver ha in nya krafter som kan fortsätta driva våra frågor framåt.

Många skräms av namnet styrelse och  tänker att “nej, nej en styrelse ska jag minsann inte vara med i”. Men att vara styrelseledamot betyder inte per automatik att du är tvingad att göra en massa jobb utan du styr mycket själv hur mycket jobb du vill och kan ta på dig. 
I mitt fall blir det lite för mycket eftersom jag samtidigt har hand om min facebooksida och bloggen och framförallt för att jag har sån envis vilja att förändra och jobba för våra rättigheter.
Jag brinner ju t.ex. för att vi ska ut och synas i media, skapa kampanjer osv och är det nånting du har kunskap om eller håller med om är viktigt vore det toppen om du kunde komma med i styrelsen. Blir vi bara några fler kan vi ju uträtta så mycket mer.

Tänk på om det finns nånting, kanske bara nåt litet, som just du skulle kunna bidra med. Känner du dig det minsta manad så kontakta gärna mig via mail så kan vi ta ett möte eller skriv direkt till valberedningen@svensaodemforbundet.se och anmäl ditt intresse för styrelsearbete.

Om du vill engagera dig men utan att vara med i styrelsen kanske en arbetsgrupp kan passa bättre? 
Jag kommer under våren jobba för att starta upp en media-grupp inom SÖF så om du har kunskap kring media – allt inom hemsida, marknadsföring, kampanjer, sociala medier mm – så skulle jag bli jätteglad om du ville vara med och jobba i en sån.
Det står alltså utanför ett styrelseuppdrag och det är en grupp där vi jobbar fram spännande och roliga idéer tillsammans. 

Hör av dig vid intresse! Alla behövs!

 

Planeringsmöte_april

Instagram
Facebook
YouTube
RSS