Bloggen är tillbaka!


Oj, vad länge sen det var det hände nåt här på bloggen. Men nu är det nya tider och jag kommer sätta fart med bloggandet igen.

 

Vad har hänt sen sist?

Sen vi hördes här senast har det hänt en väldig massa saker.
Först och främst har ju hemsidan fått ett nytt namn – Leva med Lipödem. Och ett konto med samma namn har också fått se dagens ljus på Instagram. Under tiden det har varit tyst här kan man säga att bloggen flyttade in på Instagram istället, och jag har fortsatt jobba med lipödemfrågorna på massa olika sätt.

Jag håller numera föreläsningar, arrangerar olika typer av evenemang för kvinnor med lipödem och jag har utökat antalet samarbetspartners. Förutom det pluggar jag numera även till samtalsterapeut och har nyligen blivit diplomerad Fascia och Lymfyoga-instruktör. Yey!

Ökat engagemang

Allt detta har jag gjort med ett väldigt tydligt mål framför mig – att kunna jobba med lipödemfrågorna på heltid! Trots att jag är opererad och mår ganska bra i kroppen har inte mitt engagemang sinat, utan snarare tvärtom.  I samband med att jag vill skala upp mitt engagemang har jag även startat företaget Lycklig kropp som står bakom allt jag gör på Leva med Lipödem. Än så länge jobbar jag dock fortfarande heltid med mitt vanliga jobb så allt tar mycket längre tid än jag skulle önska. 

Uppdatering av hemsidan

En sån sak som tagit enormt mycket längre tid än jag från början hoppades på är att uppdatera hemsidan. Det har stått på min todo-list i över två års tid nu. Hua!  Den här uppdateringen har känts som en stor börda på mina axlar, och stressat mig enormt, så jag har behövt jobba med min självmedkänsla och påminna mig om att det ju faktiskt inte är så konstigt att jag inte hinner med allt när jag redan jobbar 100% med annat. Men just därför är jag också sååå glad över att den nya uppdaterade versionen faktiskt är på gång nu. Det ligger såklart massor av jobb bakom så det kommer fortfarande ta ett tag innan jag är klar, men det rör sig framåt nu i alla fall!

Så egentligen ville jag bara säga hej igen och berätta lite kort vad jag hållt på med de senaste typ två åren, haha. Men som sagt kommer det bli fart här på bloggen igen framöver.

Hoppas ni kommer hänga med!

/Jenny

 

Instagram
Facebook
YouTube
RSS