FÖRELÄSNING I LJUNGBY


Nu har du som bor i södra delarna av Sverige möjlighet att vara med på en informationskväll om lipödem.

 

Den 16/5 besöker jag Ljungby då jag är inbjuden av Carola på Handfast hälsa att komma och prata om lipödem. Syftet är att erbjuda fördjupad kunskap om vad lipödem är såväl som att ge en inblick i hur det kan vara att leva med lipödem.

Jag kommer att gå igenom dom vanligaste symptomen, hur lipödem känns, hur lipödem ser ut, hur lipödem kan behandlas mm.  Och  jag kommer också dela med mig av min personliga berättelse om hur det var att få lipödem i de känsliga tonåren och hur sjukdomen satte en framförallt psykologisk prägel på hela mitt liv.

Vill du komma och lyssna till detta och även träffa dina lipödemsystrar, och mig såklart 😉 så anmäler du dig direkt till Handfast Hälsa.

Varmt välkommen och hoppas vi ses!

 

 

Instagram
Facebook
YouTube
RSS