Insamling, rond 2

Efter några månaders velande fram och tillbaka har jag nu valt att dra igång insamlingen igen inför operation nummer 2. 
Detta inlägg gjorde jag i min insamlingsgrupp på facebook “Operation Jenny


 

Kära vänner!

I dag kom mina nya operationsdokument på posten hela vägen från Köln. 
Den 17 oktober är det dags för min andra och sista operation och jag kan säga att jag verkligen längtar efter att få den gjord nu.

Ni som följt mig vet att jag har haft en enorm smärtlindring av den första operationen och jag har inte haft ont i mina lår sen jag vaknade upp efteråt – helt fantastiskt. 
Därför hoppas och tror jag ju nu på samma resultat på resterande delar – baksida ben, ländrygg och armar. 
Redan nu har jag kunnat vara betydligt mer fysiskt aktiv och jag har kunnat dansa på ett sätt jag absolut inte mäktade med innan den första operationen – dock med smärtpåslag i dom resterande delarna.

Ni vet hur otroligt tacksam jag är över alla er som hjälpte mig att få den första operationen gjord och jag vill inte be er om mer hjälp egentligen. 
Men eftersom Sverige fortfarande inte fått till något vårdavtal för oss med lipödem (situationen har faktiskt blivit än värre då dörrarna stängts för oss på många orter i Sverige vad gäller ens den enklaste behandling) så står jag nu här igen med ett lån på min lägenhet som enda alternativ att betala operationen. 
Därför väljer jag nu ändå att dra igång insamlingen igen.

Som bekant vet ni att det är 45 000:- plus boende, resa och eftervård som ska betalas. Jag tänker därför att det vore toppen om ni som vill skulle kunna hjälpa mig att sprida information om insamlingen i era kanaler så att vi når några nya möjliga bidragsgivare.

Jag kommer också denna gång undersöka möjligheten att söka fonder då det är några av mina medsystrar som lyckats skrapa ihop en del av summan den vägen. 
Jag har också börjat lägga ut alla mina filmer från den första operationen på min youtube-kanal och min blogg. På slutet av filmerna har jag lagt till en uppmuntran om att ett ekonomiskt bidrag tacksamt tas emot. 
Jag hoppas ju att dessa filmer ska kunna hjälpa andra i min situation att bland annat få en bättre bild av vad operationen innebär och hur man bör förbereda sig.

Jag tackar er redan nu på förhand för att ni läser, bryr er och hjälper både mig och andra kvinnor med lipödem till ett helt nytt liv.
Jag vet inte var jag skulle varit i dag utan er hjälp – saknar ord att beskriva hur mycket den första operationen betytt för mig – och det har jag ER att tacka för!

Kärlek till er alla!


 

På en gång fick jag gensvar från givmilda vänner som ännu en gång vill hjälpa mig och i kväll mötte jag upp den här underbara människan som tillsammans med sin tjej har bidragit med stora summor till både operation 1 och nu även nummer 2. 

20424706_10156489560152729_1828472412_o

Thomas och Lina får alltså bli utsedda till dagens hjältar, vet inte hur jag ska kunna tacka er tillräckligt.
Det hjärta ni visar är enormt. Hoppas jag kan återgälda det någon gång i framtiden.

Detsamma gäller alla er andra som bidrar till at jag ska återfå mitt liv. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram
Facebook
YouTube
RSS