Internationella experter besöker Stockholm

Nu är det bara två veckor kvar innan vi får finbesök här i Sverige. Helgen den 15-17 april blir fullsmockad av möten och intressanta föreläsare kring lipödem.

Dom som kommer medverka på ett eller annat sätt under helgen är dessa:
Dr. Josef Stutz
Dr. Håkan Brorson
Joanna Dudek
Catherine Seo

Alltihopa drar igång på fredagen då SÖF tillsammans med SFL anordnar ett förmiddagsmöte som främst riktar sig till professionen. Det finns fortfarande platser kvar så passa på att bjuda in din läkare, lymfterapeut eller andra som på något vis jobbar i sjukvård eller kringliggande verksamhet. Bjud också gärna in politiker eller andra som du anser kan hjälpa oss med vård. Läs mer om programmet.här.

På lördagen kör sen Lymf S en heldag med lipödem i fokus och SÖF avslutar helgen med två olika event på söndagen. Då blir det en längre föreläsning med Dr Stutz och sen en workshop tillsammans med Lipedema Project där det enbart fokuseras på den psykologiska biten av att leva med lipödem – en mycket viktig fråga då kroppshatet tyvärr är vida utbrett i den här gruppen.

Ser verkligen fram emot dom här tre dagarna. Det ska bli väldigt intressant att lyssna på alla föreläsarna men också jättekul att träffa andra i samma sits. Det är alltid väldigt givande och ett otroligt stort värde i att känna att man inte är ensam i sin sjukdom.

Hoppas vi ses!

 

Instagram
Facebook
YouTube
RSS