Invigning av 2XU-tightsen

Jag har som vanligt haft lite för mycket att göra den senaste tiden med alla lipödemfrågor utöver jobb och vanligt vardagsliv så det har dröjt ända fram tills idag innan jag hunnit inviga mina nya kompressionstights från 2XU.

20161206_155549Nu har jag precis kommit tillbaka hem från min vanliga träningsrunda på ca 1 timme. Jag promenerade i raskt takt i ca 20 minuter, sprang sen i drygt 20 och promenerade sista 15 och jag måste säga att det kändes fantastiskt bra med tightsen. Det är kallt ute idag så jag körde med bubblisarna under men jag tyckte ändå att det märktes skillnad. Benen var inte riktigt lika tunga som dom brukar och jag upplevde min astma som betydligt värre än tyngden i benen. 
Kanske var det en engångsföreteelse, jag får utvärdera ett par gånger här nu och se om det fortsätter kännas bättre i benen. Vad har ni för erfarenheter av att springa med respektive utan kompression?

En annan sak slog mig angående min ansträningsastma. Jag har aldrig lyckats hitta nån medicin som hjälpt mig, skulle det kunna vara så att den allmänna inflammationen vi har i kroppen på grund av lipödemet är det som är orsaken till astman?
Vet ju att många blivit av med sin astma genom att utesluta mejeriprodukter. Jag har inte helt uteslutit det men det är inte långt ifrån men märker ingen skillnad. Kanske måste precis allt bort för att få resultat men det hade varit ett intressant samband om det hängde ihop med allmän inflammation i kroppen. Jag gissar ju bara nu och har kanske inget samband alls men om nån annan har liknade tankar eller inte eller blivit hjälpt av astmamedicin får ni gärna skriva nån rad här. 

Nu blir det en sen lunch och ett varmt bad, och lite egenbehandling såklart! 

Instagram
Facebook
YouTube
RSS