Kärleksboost

 

Wow, vilken dag!

När jag vaknade i morse hade jag aldrig kunnat ana att jag den här dagen skulle bli såååå överöst av kärlek och värme. 

Jag hade höga förväntningar på min medverkan i Efter tio då jag vet att målgruppen är perfekt för att nå kvinnor som precis som jag för några år sen inte har den blekaste aning om att det finns ett namn på det dom lider av.

Men på grund av mina höga förväntningar, och kanske framförallt höga krav på mig själv, var jag galet nervös när jag klev in genom dörrarna på TV4 i morse.

Min arbetsplats till vardags men idag som gäst.

20170206_211451

I mitt huvud återuppreppade jag hela tiden mina nyckelord…

Inte skämmas en dag till, eskalerande smärta, förlorad kontroll över våra kroppar, ingen vård osv…

Men när jag sen slog mig ner i sminket infann sig plötsligt ett lugn. Jag insåg att den stora vinsten ju redan var hemma  – jag var på plats och skulle äntligen få berätta om vår sjukdom, en sjukdom som orsakat så mycket smärta i mitt och i så många andras liv.

Sen var det dags att mygga på och väl i studion kändes det rätt bra. Jag, Sue och Leif väntade in reklambreaket och sen skulle det vara vår tur. 

Jag hade inte fått några specifika ämnen att förbereda mig på innan men det löste sig bra och Malou ställde relevanta och tydliga frågor. 

När jag kom ut ur studion hade jag redan fått massor av meddelanden på telefonen, missade samtal och galet många kommentarer på facebook. 

Det här har sen fortsatt hela dagen, alltmedan jag var tvungen att hasta hem för att packa och även filma lite till “operationsfilmen” jag tänkt göra. Sen åkte jag direkt från packning till min kompis Linda, käkade middag och sen väntade styrelsemöte med SÖF. 

Under tiden mötet pågick har det fortsatt att blinka, surra och ha sig i min telefon och jag har inte haft en chans att hinna läsa allt.  

Därför vill jag nu på det här viset tacka er alla som delat, kommenterat, gillat och bara allmänt kärleksboostat mig så enormt mycket idag. 

Ni tackar mig för min insats och det känns såklart hedrande och otroligt fint. Men jag gör ju det här enbart för att jag vill nå förändring. Och jag vet att vi kommer nå dit. 

Det blåser bra lipödemvindar just nu och jag känner mig stolt och otroligt glad över att få vara en bidragande orsak till det. 

Nu ska jag stupa i säng och få lite välbehövlig vila innan mitt äventyr börjar i morgon.

Återigen tack till er alla! ❤❤❤

 

För er som inte sett klippet så kan ni klicka in er ungefär 50 min in i den här länken: 

TV4 Play: Malou Efter tio – 6 februari

 

Instagram
Facebook
YouTube
RSS