Leverans från Tjeckien

I dag levererades min nya operationskompression från tjeckiska företaget Lipoelastic direkt hem till min dörr. 

Jag var snabb på att prova då jag var väldigt nyfiken på hur den här nu skulle vara och det är nästan så det börjar bli lite komiskt det här.
Det är FRUKTANSVÄRT svårt att hitta nåt som passar på alla kroppsdelar!!!

Kompressionen i sig var sydd i ett fantastiskt härligt material som är en fröjd att ha på sig så det är toppen men storleksmässigt var det sådär. Den är precis så jag får igen den i magen(med lite våld) och där sitter den då kanon, men sen är den något lös över låren och jättestor över vaderna. 

Jag tog storlek L som hade följande storlekstabell:

Skärmavbild 2017-01-30 kl. 14.25.32

Mina mått var 87, 97, 112, 66, 48, 38 och jag var alltså i den högre skalan på alla mått men betydligt mycket större i midjan så jag var rädd att den inte skulle passa där – nu visade det sig alltså vara tvärtom – ända stället där den satt bra. 🙂
Baserat på detta kanske det är så att man ska lägga sig i den nedre skalan på storlekstabellen om man vill att det ska sitta åt som vi ju vill efter operationen.

Nu kommer jag lösa detta genom att dra den andra kompression jag redan har ovanpå – provade nyss och det kändes bra.
Jag har också extra vadlånga strumpor som jag kan dra på om vaderna svullnar – och bandage- så nu känner jag mig extremt förberedd och är övertygad om att det blir bra. 

Den nya kompressionen var i alla fall väldigt skön att ha på sig med sitt glatta, nästan silkiga material och den känns inte som några problem att ha 14 dagar i sträck.

Äntligen kan jag släppa kompressionsfrågan.

Instagram
Facebook
YouTube
RSS