Lipödem tar över mitt liv

InternationJag ber om ursäkt för att det är så tyst här på bloggen.
Anledningen till det är att jag jobbar i princip varenda lediga minut med att planera lipödemmånaden juni.

Det är allt från att söka efter kvinnor som vill medverka i olika sammanhang, filma intervjuer, skriva artiklar, ordna fotograferingar, planera pressmeddelanden osv.
Men det största fokuset ligger självklart på demonstrationen som vi i Svenska Ödemförbundet ska ha den 10 juni i Stockholm. 
I år planerar vi att utöka demonstrationen något så det är vansinnigt mycket att planera och tänka på.

Samtidigt jobbar vi hårt inom SÖF Stockholm med att ordna en massa kul och givande evenemang för er som är boende i länet.
Det är lite dålig uppslutning dock men jag hoppas att allt det vi gör för att erbjuda information och plattformar att ses på ändå uppskattas.

Den 18:e maj är det dags för månadens caféträff och den 22 maj medverkar vi i Vårruset – spinger, joggar eller går.
Om det är nån som vill vara med där så skynda på med anmälan för den går ut i kväll.
Det kommer också en informationskväll om LPG under slutet av maj så det är bara att passa på för alla er som skriver och undrar över hur LPG går till.
Evenemang för allt vi gör i SÖF Stockholm finns på vår facebooksida – följ oss gärna där.

Angående demonstrationen känner jag mig aningens frustrerad över att det fortfarande saknas demonstranter.  
Det är superviktigt om vi vill få till någon förändring i vården att vi verkligen går ut och gör oss hörda – och det här är ett ypperligt tillfälle. Jag hoppas verkligen att alla ni som har möjlighet att närvara kommer dit.
Skicka gärna mail till mig direkt (jenny.borg@svenskaodemforbundet.se) om just du vill vara med och demonstrera och inte bara besöka demonstrationen.

Så snart planeringen för lipödemmånaden börjar ordna till sig kommer jag att börja lägga ut filmer från min operation på min youtube-kanal. Där kommer det finnas en hel del information som ni som ska operera er, eller funderar på det, kan ha nytta av. 

Men tills vidare så är det alltså fullt fokus på juni och hur vi ska nå ut till fler och framförallt hur vi ska få politikerna i våra landsting att upprätta vårdavtal för hela vår patientgrupp.

 

Film från förra årets demonstration:

 

Instagram
Facebook
YouTube
RSS