Lipödemmånden är snart här

Kära läsare!

Det är fasligt tyst här på bloggen, jag vet och ber om ursäkt för det. 
Men som jag skrev förra gången så slukas all min tid av lipödemmånaden. 

Det är såååå mycket som ska förberedas och produceras och planeras för och det är svårt att hinna med det på sidan av 100% vanligt arbete, och på senaste tiden har jag känt ett behov av att ha någon slags fritid och faktiskt tänka lite på mig själv och vad jag mår bra av. Då försvinner timmarna snabbt. 

Nu är det i alla fall bara dagar kvar och jag hoppas att vi ska kunna nå minst lika många som vi gjorde under förra året då våra besökare på Svenska Ödemförbundets hemsida ökade markant och medlemstillströmningen fortsatte sen under hela året.

Vi kommer precis som förra året sprida information på alla våra plattformar och vårt huvudmoment blir demonstrationen i centrala Stockholm den 10 juni. Det går fortfarande att anmäla sig om man vill vara med och demonstrera, skicka ett mail till jenny.borg@svenskaodemforbundet.se om du är intresserad av att veta mer.

Det är sååå viktigt att vi allihopa nu knyter näven och drar vårt står till stacken vad gäller informationsspridandet – jag vet att det kan vara läskigt att gå ut med detta till sina nära och kära och det får ta sin tid innan man känner sig redo för det. Men om ni står och tvekar – tänk på hur vi skulle kunna mått om vi fått vård i tid, eller bara sett en bild på nån annan som hade våra ben eller armar.

Nedräkning nu – hoppas ni alla är med oss på tåget och gör att lipödem kommer SYNAS under juni månad!

 

 

Instagram
Facebook
YouTube
RSS