Massage

isis_kammare

Lovisas företag heter “En ängels väg till hälsa” och har sin mottagning på Isis Kammare i Gamla Stan.

Under lipödemmånaden juni när jag jobbade som mest steg mina stressnivåer rejält och med det kom också en stegrande smärta. Efter demonstrationen på Sergels Torg var det som värst och när jag låg hemma i soffan och grät för att låren gjorde så var det som att en ängel sändes till mig från ovan.
Lovisa, som jag hade haft som vän på facebook men aldrig tidigare träffat, hörde av sig till mig och sträckte ut en hjälpande hand. Hon hade följt min resa på avstånd och var intresserad av lipödem och hur man kan jobba för att minska smärtan och svullnaden.

Första gången hon skulle behandla mig visste jag inte vad det var för typ av massage jag skulle få men eftersom Lovisa var övertygad om att hon skulle kunna hjälpa mig i alla fall en bit på traven så var jag såklart villig att prova, och nu när jag fått ett antal behandlingar av henne kan jag säga att jag nästan blivit beroende 🙂

lovisa

Kroppen tycker om den här härliga kvinnan och det gör jag också 🙂 Jag ska fortsätta gå hos henne så ofta jag kan.

Det är svårt att beskriva hennes massage för den är väldigt speciellt men den är såååå skön.
Hon har fjäderlätta, varma händer som med små rörelser går igenom hela min kropp. Den är ganska lik lymfmassage i sin lätthet, men det är inte strykningar på det viset som man jobbar med i lymfdränaget. Det bästa av allt är att det är så härligt att kunna ligga där och slappna av utan att vara orolig över att det ska göra ont nånstans.

Vi har pratat lite kring det att många massörer ofta går på väldigt hårt för att lösa upp muskelknutar och så vidare, men Lovisa menar att hon kommer lika djupt och uppnår samma resultat med sin teknik med den stora skillnaden att hon låter kroppen vänja sig först.

Förutom massagen jobbar Lovisa också med biomagnetism och kinesiologi, och även healing.
För mig som tidigare använt mig av mycket alternativmedicin då den vanliga vården svikit känns det jättebra med nån som har kompetens på alla dom områdena.

Förrförra helgen fick jag magneter under min behandling men då var jag så smärtpåverkad i min rygg så jag hade svårt att ens ligga ner på bänken. Och dessutom försöka vara still så att magneterna skulle ligga kvar var nästan outhärdligt. Jag lyckades härda ut men tårarna var inte långt borta. Nu har den smärtan tack och lov lagt sig lite och jag ser fram emot nästa massagebehandling.

Jag kan varmt rekommendera ett besök hos henne om ni känner att massage ofta gör för ont eller att ni inte känner er bekväma med att visa er kropp ens inför en massör. Lovisa har ett hjärta av guld och vill gärna hjälpa så gott hon kan.

Stor kram till dig Lovisa och tack för att du tar hand om mig så fint!

Instagram
Facebook
YouTube
RSS