Mina lår gör inte ont!!!

Nu har det gått nästan tre månader sen operationen och fortfarande har jag inte haft nån som helst värk i mina lår en endaste dag. Kan ni tänka er!?!?!?
Det är så fantastiskt så jag finner knappt några ord. 

Jag önskade ju så att det här skulle bli resultatet, men vågade ju inte tro att det faktiskt skulle bli verklighet.

Högklackat Senaste veckorna har jag återgått till att dansa i samma utsträckning som jag gjorde innan operationen, men med en enormt stor skillnad – jag får INGET smärtpåslag efteråt och det gör inte ont under tiden jag dansar heller.
Jag känner mig lättare och flyger fram över golvet om jag jämför med känslan innan. 

Jag har kunnat återinföra viss form av styrketräning också och det är såååå kul att kunna se mina muskler spela där under huden. Dom som legat så väl inbäddade i fettet förut har plötsligt kommit upp till ytan.

Och jag kan plötsligt gå i högklackade skor igen. Nåt som jag egentligen aldrig kunnat göra utan en galen smärta i fötterna. I många år kämpade jag mig ändå runt i klackskor eftersom jag tycker det är så vansinnigt snyggt och jag har så länge jag kan minnas varit förälskad i skor överlag men speciellt sådana med smala snygga klackar.  
Hur det kommer sig att smärtan under fötterna nu plötsligt avtagit vet jag inte men det är en underbar känsla som sprider sig i kroppen i alla fall. 

Att inte vara så tung, att inte hoppa undan när nån försöker ta på mig, att ha fått tillbaka värmen i mina lår….
Jag börjar känna mig fri – inte inlåst i en kropp som inte är min.

UNDERBART!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram
Facebook
YouTube
RSS