Nya ben!

I dag var jag iväg på en behandling som gjorde att jag skulle ta en bild på mina ben. Nu ikväll la jag upp den i operationsgruppen på facebook för att andra ska kunna se vad som hänt nu när det gått över ett halvår sedan operationen.
När jag väl lagt den i mitt album jag har där fastnade min blick på min före-bild och jag tappade nästan hakan.

Alltså, snacka om att det är lätt att bli hemmablind – jag har ju sett att det hänt saker med mina ben – hur dom har fått nya former och framförallt känner jag sån glädje över att jag ser mina muskler därunder nuförtiden, det är nästan löjligt hur glad man kan bli över nåt så litet världsligt 🙂
Men aldrig hade jag väl kunnat tänka mig att det faktiskt blivit så stor skillnad – och det med en operation kvar dessutom.

Nog för att jag har problem med min hud som skrynklar sig (syns inte jättebra på den här bilden dock) men formen på mina nya ben – det faktum att jag ens har former istället för två raka rör – wow!

Det är nästan så jag blir lite rörd, ja faktiskt kommer det några tårar här nu när jag inser att jag faktiskt TYCKER OM mina ben.
För första gången i mitt liv kan jag titta på dom och inte bara acceptera dom utan till och med tycka att dom är snygga.

Kära älskade ben…som ni kämpat för mig i alla år med bara hat som gensvar – till slut tittar jag på er och känner bara värme och kärlek. 

6_månader

 

 

Instagram
Facebook
YouTube
RSS