Nyårslöften

Jag lovade att återkomma med lite nyårstankar och det är så att jag faktiskt för första gången i mitt liv avgett ordentliga nyårslöften. 

Alla löftena har egentligen med personlig utveckling att göra och det har intresserat mig ända sedan 2004 då jag för första gången läste en bok om det.
Sedan dess har jag ägnat stora delar av mitt liv åt just personlig utveckling. Och jag som tror på att allt har en mening kan nu verkligen se hur enorm stor nytta jag haft av att detta och förstår att det någonstans var meningen att jag skulle komma in på det spåret.

Alla böcker jag läst, alla övningar jag gjort, all tiiiid jag lagt på det skulle till slut visa sig ha gjort nytta, jag tror inte jag hade nått kroppsacceptans om jag inte hade gjort allt det där hårda jobbet tidigare i livet.
Det som jag tycker är så fascinerande och spännande är när man inser hur mycket tankens kraft betyder, och hur små skillnader i tankar och ens inställning, kan göra en enorm skillnad i livsglädje. 

Det blev en lång film igen, hoppas ni orkar lyssna ändå 🙂 och jag hoppas framförallt att ni kan bli lite inspirerade av mina nyårslöften.
Ni får väldigt gärna dela med er här i kommentarerna om ni har bra tips på vad som hjälpt ER till bättre mående, eller om ni vill dela med er av hur ni gjort för att öka kroppsacceptansen eller glädjen i era liv. 

Kram på er!

 

 

 

Instagram
Facebook
YouTube
RSS