Operationstid bokad

Jag håller för fullt på att klippa filmen från min konsultation hos Dr. Klasmeyer men eftersom jag gör det på min fritid så dröjer det lite innan den är klar. Tills vidare kan jag berätta att jag nu har bokat min operation och det blir den 8 februari 2017.

Jag har idag bokat och betalat resan dit och jag är sååå glad att min fina vän Linda tagit ledigt från jobbet för att kunna följa med mig och stötta mig på plats men även för att filma. Vi kommer filma så mycket vi bara kan, och får tillstånd till.
bokningsbekra%cc%88ftelse_dusdeldorf
Allt för att försöka ge alla er andra en så bra bild som möjligt av hur operationen går till, vad man behöver tänka på inför och hur det är efteråt.

Dock saknas det fortfarande ca 25 000:- som jag måste få ihop antingen via insamlingen eller så får jag trots allt belåna min lägenhet. Och det här är ju enbart för den första operationen.
Är så tacksam över alla som redan bidragit men så upprörd över att Sverige nekar oss att få en liten del av våra liv tillbaka när möjligheten faktiskt finns.
Information har dessutom nyligen nått oss att man nu beslutat att inga fler lipödemoperationer kommer att göras i Sverige så dom få som lyckats få igenom det kan skatta sig lyckliga, och dom som hade det på gång och redan blivit lovade får vi hoppas att vårpersonalen står vid sitt ord.

Vi övriga får bekosta vården själva.

Om ni vill får ni gärna sprida min facebookgrupp till era vänner och bekanta om det är någon som skulle vilja bidra med någon liten peng.
Tack på förhand!

Knapp_HJH_FB

Instagram
Facebook
YouTube
RSS