Rivsår av kyla

Alltså jag förstår inte vad som hänt nu… 

I går var jag ute på powerwalk och sprang en liten bit – som vanligt frös mina ben till is och när jag kom hem var dom alldeles illröda.
Jag hade bråttom iväg så jag hoppade in i duschen och satte vattnet på kallare temperatur än vanligt så jag inte skulle bränna mig. Men på grund av att låren var så vansinnigt kalla så började dom ändå klia så fort vattnet började rinna över dom.

Med lätta fingrar drog jag naglarna över mina lår i ett par drag fram och tillbaka och fortsatte sen att duscha. Nästa gång jag tittade ner på mina lår hade dom som långa stora rivsår på sig. Varenda drag efter mina naglar lyste röda och lätt blå – som om jag hade fått blåmärken av beröringen. Det här har aldrig hänt förut och jag fick lite panik över att dom här kommer sitta kvar. 

Nu dagen efter har det röda bleknat och det är mest det blåa kvar med lite gulaktiga blåmärken runtomkring. Jag fick LPG igår direkt efteråt så det var nog bra för läkningen men jag undrar ju vad sjutton som hände!?
Nån som vet eller har ni varit med om detta? 

sa%cc%8ar

 

Instagram
Facebook
YouTube
RSS