Samarbete med Lipoelastic


Du som följt mig här på bloggen några år vet hur förtjust jag varit i kompressionsplaggen från Lipoelastic. Redan första gången jag provade dom var jag “fast” och har sedan burit deras plagg vid samtliga av mina operationer. Därför är jag nu så glad över att kunna presentera ett betalt samarbete med den svenska återförsäljaren för Lipoelastic – Human Tech Medica. Samarbetet

Under slutet av 2020 blev jag kontaktad av Human Tech Medica. De berättade att dom var i startgroparna med en nysatsning av en webbshop och ville därför ha min hjälp vad gäller de lipödem-relaterade delarna av den nya plattformen. De belyste bland annat deras stora engagemang kring att informationen om lipödem skulle bli tydlig utifrån ett patientperspektiv och lyfte också hur viktigt det var att webbplatsen skulle bli så användarvänlig som möjligt. De ville alltså ha min hjälp med att se till att dessa mål kunde nås. 

Jag behövde inte fundera så länge på om detta var något jag skulle vilja lägga tid och engagemang på. Deras vision ju går hand i hand med mina egna mål – att öka kunskapen om lipödem och att vi patienter ska kunna få bättre hjälp. Under våren har jag således funnits tillgänglig som bollplank och idéspruta när webbshopen steg för steg arbetats fram och förfinats. Vi har fört en dialog om vilken information som är viktig utifrån ett patientperspektiv. Jag har försökt förmedla en samlad bild av vilka behov vi med lipödem har vad gäller våra kompressionsplagg både i samband med operation och till vardags.

Sen en tid tillbaka är webbshopen “up and running” och i och med samarbetet kan jag nu erbjuda mina läsare en rabattkod som berättigar till 10% rabatt vid köp av Lipoelastics kompressionsplagg via Human Tech Medicas webbshop.

Lipoelastics produkter

Lipoelastic är ett tjeckisk företag med specialinriktning på postoperationskläder med hög kvalité och medicinsk funktion. I sortimentet finns även kompressionstights som vem som helst som behöver kompression kan använda sig av året runt. Lipoelastic innehar ett certifikat som innebär att alla kläder är noggrant testade. Detta för att säkerställa att plaggen bl.a:

  • har bra andningsförmåga
  • att kompressionsgraden i plaggen är kontrollerade
  • inte innehåller några skadliga ämnen

Alla Lipoelastics modeller går också att måttbeställa. Den funktionen är något som jag tycker är viktigt då vi med lipödem ju sällan passar i standardstorlekarna.

Min personliga anledning till varför Lipoelastics produkter snabbt blev en favorit var framförallt det mjuka lyckra-materialet. För mig var det ett måste efter operation då sträv tygstruktur direkt mot huden har gjort alldeles för ont. En klar fördel var också enkelheten att ta på plaggen då jag hade valt öppen gren och hyskor. (se film ovan från 2017)

 

Samarbete med Lipoelastic via Marcus Mörk, Human Tech Medica

Marcus Mörk, Human Tech MedicaBeställning med rabattkod

Är du också nyfiken på att prova Lipoelastics kompressionsplagg och vill utnyttja rabattkoden så fyller du i intemittfel2021 innan du checkar ut. Denna gäller även dig som är befintlig kund och på alla dina köp under året. Om du behöver hjälp med att välja modell, få tips hur man ska mäta eller har andra frågor så finns Marcus Mörk, från Human Tech Medica, redo att besvara dina frågor. Du når honom på kundservice@humantechmedica.se.

Dina varor levereras direkt hem till dig inom 1-2 dagar. Om modellen är slut på lagret i Sverige skickas din leverans direkt från Tjeckien. Det kan då ta någon dag extra.

Du som redan testat produkter från Lipoelastic får gärna lämna en kommentar nedan vad du tycker är bra respektive vad som har förbättringspotential. Vi vet sedan tidigare att Lipoelastic är lyhörda för sina kunders önskemål. Tillsammans med Human Tech Medica är de angelägna om att vi med lipödem ska ha kompression som passar våra behov och bidrar till en lättare vardag.

Hoppas du får nytta av rabattkoden och hittar kompressionsplagg att trivas i!Instagram
Facebook
YouTube
RSS