SÖF Stockholm

I går kväll hade vi i interimstyrelsen för SÖF Stockholm ytterligare ett spännande möte.
Vi började kvällen med ett besök av en kvinna som vi kommer att samarbeta med under våren för att kunna erbjuda kurser inom ett ämne som jag brinner starkt för, jag hoppas det är fler som kommer uppskatta det. Mer info kommer 🙂

Möte_interimstyrelsenSedan fortsatte vi med alla förberedelser inför själva bildandet av föreningen som äger rum den 6 mars. Det är lite jobb med verksamhetsplan och budget och sånt men vi har massa idéer på saker vi vill kunna erbjuda våra medlemmar så det blir kul när vi väl är igång. 

Alla som är medlemmar inom SÖF i dag och är boende inom Stockholms läns landsting kommer per automatik även bli medlemmar inom SÖF Stockholm, utan extra kostnad. Dessa personer kommer få ett mail med information kring detta och det går naturligtvis bra att gå ur om man av någon anledning inte vill vara medlem även i lokalföreningen.

Den 6 mars är det också Världsdagen för Lymfödem och redan kl.17-15 startar programmet med spännande föreläsningar innan det är dags för bildandet av den nya föreningen. 
Hoppas många av er kommer dit, både kul att ses OCH framförallt få vara med vid bildandet av SÖF:s tredje lokalförening. 

Flera andra län är på gång med lokalföreningar och det är verkligen nåt vi inom SÖF ser otroligt positivt på då vi på det viset kan påverka lokalt på ett helt annat sätt. Det är också av största vikt att vi blir minst tio lokalföreningar då detta ger möjlighet att söka statsbidrag som i sig kan göra en enorm skillnad i vårt påverkansarbete.

Hoppas vi ses den 6 mars!

 

 

Mer info om mötet 6 mars

Tid: Kl 17.15 – 21.00
Plats: Engelska kyrkan – Dag Hammarskjölds väg 14
Anmälan: Klicka här 

 

 

 

Instagram
Facebook
YouTube
RSS