T-shirten är här!

t-shirtKolla vad snygg jag är!!! 🙂

Nu är äntligen SÖF:s lipödem t-shirt här och finns att köpa på hemsidan: Beställ här

Jag kommer stolt bära den så ofta jag kan och jag tror verkligen att det här kan vara banbrytande med hur vi kan få ut information. Alla vi som bär dom blir ju levande reklampelare så jag hoppas verkligen att många med mig köper sitt exemplar och hjälper till att sätta vår sjukdom på kartan.

Jag kan inte låta bli att tänka på hur bra det hade varit om jag sett en del av mina symptom uppradade på nåns rygg framför mig när jag var på gymmet, gick på stan eller nån annanstans. Om den personen sen dessutom hade en liknande kroppsform som mig kanske jag verkligen hade tagit det till mig och gått hem och googlat ordet lipödem, eller kanske tom tagit mig mod till mig att fråga personen i t-shirten vad lipödem är för nåt.

Om ni köper en tröja får ni väldigt gärna skicka bilder till mig när ni har dom på er så vi kan få se hur snygga ni är!

Kram på er!

Instagram
Facebook
YouTube
RSS