Träningstights

Idag har jag storhandlat! 

Jag brukar säga att allt har en mening och det hade det verkligen vad gäller mina nya kompressionsträningstights. 

För två veckor sen kom jag äntligen till skott med att leta upp och beställa tights från 2XU. Har hört andra lipödamer vara nöjda med dom och efter lite efterforskningar kom jag fram till att modellen som heter Elite var den jag ville ha. Dock är dom svindyra och jag hittade dom på lite olika webbplatser med ett pris på 1 200 – 1 700:-.

Jag beställde från ett företag för 1 200:- och kände att det ändå var ok trots allt. Men efter några dagar fick jag ett mail att dom var slut på lager men att dom skulle komma in om fem dagar. När fem dagar hade gått så fick jag ett nytt mail om att tightsen hade utgått ur sortimentet .  

Jag svor lite över att jag återigen var tvungen att ge mig ut på nätet och leta upp nåt nytt ställe som sålde dom lite billigare. Men jag hann aldrig så långt innan jag såg att outlet-butiken på gärdet i Stockholm skulle ha 2XU-outlet den här veckan med start idag.  

 

Förhoppningsfull åkte jag därför dit idag direkt efter lunch och hoppades innerligt att dom skulle ha Elite-modellen. Och det hade dom!!! 

Jag tog ett par i strl. L och sen tog jag även ett par med lättare kompression i annan färg och eftersom dom hade tre par för 1300:- så slog jag även till med ett par till Elite, men i Strl.  M som jag förhoppningsvis kan ha efter operationen nån gång i vår. 

Så nu är jag glad och lycklig över mitt klipp och ser fram emot att se hur dom känns att träna i. 

20161116_171409

Instagram
Facebook
YouTube
RSS