Vinnarskalle

Jag kämpar på med min träning på den lilla tid jag har över. Den här veckan har jag semester men har haft tokigt mycket att göra då det bl.a är stundande bröllop i helgen och jag har fått äran att göra tårtdekorationerna. Har dessutom en del jobb med SÖF att göra inför Lymfödemmånaden september. Vi behöver verkligen bli fler som jobbar aktivt inom SÖF innan vi som gör det bränner ut oss fullständigt.

Igår kväll beslutade jag mig i alla fall för att ta ett break från alla måsten och få in lite välbehövlig träning på schemat.
Jag kände mig lite sugen på en löprunda så jag snörade på mig skorna och gav mig iväg. Det blev ingen lätt runda med massor av smärta i ryggen, och senare knäna, men jag är sjukt stolt över vad jag och min kropp presterade. 
Min runkeeper sa att rundan var sex kilometer, vilket jag tyckte var märkligt för det kändes så himla långt, men när jag kom hem och tittade på min nya fina pulsklocka från Polar visade den att det var åtta km och inte sex som jag trodde, så nu känner jag mig ännu lite duktigare.

Märker verkligen en otrolig skillnad på min kropp sen jag började med LPG:n och mitt ständiga dansande stärker också min kropp sakta men säkert.  Ska bli intressant att se vad LPG, massage och anpassad träning från PT:n kommer att resultera i. Redan nu känns det som att jag är nåt bra på spåren.

 

Instagram
Facebook
YouTube
RSS